Advertisement

Koç Burcu: Bugün iş alanlarınıza yönelik başlayan gününüz  akşam saatlerinde özel hayatınızı ön plana çıkaracak. Maddi yönden ve sahip olduklarınız konusunda kendinizi iyi ve şanslı hissedeceksiniz. Bazı iş planlarınız kendi düşünceleriniz ve isteklerinizle uyuşmayabilir.

Boğa Burcu: Hayatınızın eğlenceli alanlarına yoğunlaşmışken, akşam saatlerinde iş uğraşılarınızın artması söz konusu olabilir. Bazı şeylerin güzel ve yolunda gitmesi sizi endişelendirmesin, yalnızlığın tadını almışken, sosyallik ve diğer insanlarla uğraşmak sizi ufak streslere itebilir.

İkizler Burcu: Bu birkaç gündür aileniz veya evinize yönelik olaylarla uğraşırken, artık biraz rahatlamaya ve hayatın daha fazla eğlenceli yanlarına odaklanmaya ihtiyacınız olabilir. Bugün sosyal çevrenizin size sunacağı teklif ve olanaklar üzerinizde strese neden olabilir.

Yengeç Burcu: Hızlı iletişim trafiği bu birkaç gündür sizi yormuşa benziyor. Bunca işiniz arasında yakın çevrenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve üzerinize düşen görevleri yerine getirmek sizi strese sokabilir. Akşam saatlerini bekleyin ve güzel evinizde dinlenerek günün yorgunluğunu atın.

Aslan Burcu:  Yaptığınız iş ne olursa olsun somut adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Hesaplı davranmak ön plana çıkabilir. Bir tarafta idealleriniz ve soyut alanlara ilgi duymanız, diğer yanda hayatın gerçekleri ve maddiyat gün içinde sizi zorlayabilir.

Başak Burcu: Bu birkaç gündür yoğunlaştığınız konuların ve durumların sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde parasal konular ve harcamalar gündeme gelebilir. Değişimlerin farkında olup, bir yandan isterken, diğer yandan sahip olduklarınıza tutunmak isteği garip bir ikilem oluşturuyor.

Terazi Burcu: Bugün nedenini çözemediğiniz bazı olaylar çözüme kavuşacak ve siz hayatı daha olumlu ve neşeli karşılayacaksınız. Sevdiklerinize ayırdığınız vaktinizi ve enerjinizi biraz kendinize yöneltirseniz, kendinizi daha yapıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Akrep Burcu: Akşam saatlerine kadar sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir arada olabilir ve onların sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Duyacaklarınız ve yaşayacaklarınız bilinçaltınızda sizi yorabilir. Kendi pilinizi şarj edebilmeniz için bu akşam yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacınız olacak.

Yay Burcu: Kariyerinize ve iş alanlarınıza yönelik başlayacak olan gününüz, akşam saatlerinde yerini eğlenceli arkadaş ortamlarına bırakabilir. Gün içinde kişisel alanlarınıza vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Herşey üzerinizde çok çabuk bir baskı oluşturuyor. Biraz rahatlayın.

Oğlak Burcu: Bugün kendinizi bir çok konuda sorumlu hissedeceksiniz. İş ortamlarınızda adaletli ve uzlaşmacı tavırlarınız öne çıkabilir. Vaktinizi kendinize ve ailenize harcamak isterken, gereksiz işlerle ve insanlarla vakit geçirmeye tahammül edemeyebilirsiniz. Kibarlığı elden bırakmayın.

Kova Burcu: Ortaklaşa para konularının yoğunluğuyla geçen birkaç günün ardından bugün akşam saatlerinde seyahat ve yabancı ortamlar ve yerler  öne çıkmaya başlayacak. Yapmanız gereken tüm ıvır zıvırlar kafanızı çok meşgul edecek. Hayatın keyfini çıkarmaktan uzak görünüyorsunuz.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bugün üzerinizde baskı ve stres oluşturabilir. Akşam saatleri itibariyle ortaklaşa para alanlarınız devrede olmaya başlayacak. Bu alanda sorumluluklarınızı bilmenize rağmen, yine de işler istediğiniz gibi gerçekleşmeyebilir. Beklentilerinizi azaltın.

-Başımıza neler gelecek?

Birkaç gündür başak burcunda dolaşan ay, bugün akşam saatlerinde terazi burcuna geçecek.Tüm gün ay boşlukta olacağından önemli toplantı, görüşme, girişimlerden ve başlangıçlardan kaçınmalıyız. Ay boşluktayken atılan adımlar bize bir fayda sağlamayacak ve işimize yaramayacaktır. Bugün ayrıca mantığımız ve duygularımız arasında güzel bir etkileşim kurulabilir. Kadın, erkek ilişkilerinden keyif alacağız ama her istediğimizin ve düşündüğümüzün olmaması konusunda sorun yaşayabiliriz.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; küçük yaşlardan beri ne olmak ve ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz. Bu da kariyerinizi rahat şekillendirmenize neden olmuş.Özel hayatınızda karşı cinsten kolay etkileniyorsunuz ve özgürlüğünüze düşkünsünüz. Bu sene, eylül, ekim aylarında önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Genel olarak çok çabuk fikir değiştirmeniz başkalarını şaşırtabilir. Kendinize ve fırsatlarınıza güvenin.

Bugün doğduysanız; küçük yaşlardan beri ne olmak ve ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz. Bu da kariyerinizi rahat şekillendirmenize neden olmuş.Özel hayatınızda karşı cinsten kolay etkileniyorsunuz ve özgürlüğünüze düşkünsünüz. Bu sene, eylül, ekim aylarında önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Genel olarak çok çabuk fikir değiştirmeniz başkalarını şaşırtabilir. Kendinize ve fırsatlarınıza güvenin.