Advertisement

Koç Burcu: Bugün sahip olduklarınız konusunda kafanız hızlı ve çözüme yönelik çalışacak. Parasal konularda çabuk sinirlenmelere açık olacağınız gibi, daha tepkisel yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.Toplumsal konu ve olaylarda herşey lehinize işliyor. Keşke herşey özel hayatınızda da böyle olsa.

Boğa Burcu: Bugün kendi kişisel kararlarınızda hızlı ve harekete yönelik adımlar sergilemeyebilirsiniz. Ya da böyle karar vermeniz gereken durumlarda doğru zamanda harekete geçmeye özen gösterin. Herşey daha çok düşüncelerinizde olmasın. Uzak yerlerde şansınız yüksek olacak.

İkizler Burcu: Herşeyi geriden takip ettiğiniz şu günlerde, kafanızda herşeyi toparlayabilir ve istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Hayalgücünüz ve sezgisel yanınız iyi çalışacak. Mantığınızı kolay gözardı edebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlara karşı bugün, kolay harekete geçebilir, düşüncelerinizi rahat aktarabilirsiniz. Özel yaşantınızda, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız güçlü olacak ve insan içinde birbirinizi iyi anlayacaksınız.

Aslan Burcu: Bugün iş alanlarınızda veya kalabalık toplum içi işlerinizde kolay harekete geçebilir, temkinli davranmayı ve istediklerinizde ısrar etmeyi elden bırakmayabilirsiniz. İş konularına fazlasıyla odaklı olduğunuzdan, bugün kendinizi iş alanlarınızda göstermeyi seveceksiniz.

Başak Burcu: Bugün seyahat, eğitim ve dış ortamlara bağlı iş ve konularınızda düşündüklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmeye hazır olacaksınız. Aşk hayatınızda duygularınız güçlü akacak ve sevginizi daha çok daha az tanıdığınız insanlara veya uzakta bulunan akrabalarınıza göstermek isteyeceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın kaynakları ve para kazanımları ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yine özel hayatınızda bazı sorunlar varsa birbirinizi kırmadan bu sorunları halledebilirsiniz. Eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak, bu alanda harcamalarınız olabilir.

Akrep Burcu: Bugün özel hayatınızda veya evliliğinizde kafanız hızlı ve çözüme yönelik çalışacak. Dikkatli ve temkinli adımlarla atılacak adımlar, sevdiğiniz insanla güçlü bağlar kurmanıza neden olabilir. Yakın çevrenize karşı güçlü ifadelerle onları etkilemeyi kolay başaracaksınız.

Yay Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi ortaya koymayı ve göstermeyi seveceksiniz. Hareketten çok düşüncelere önem verebilirsiniz. Parasal konularda güçlü arzularınız var ve bunu iş alanlarınıza aktarmakta başarılı olabilirsiniz, yeter ki isteyin.

Oğlak Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde oldukça hareketli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Düşüncelerinizden sevdiğiniz kişiye bahsedebilir ve hayatınıza yönelik planlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Kova Burcu: Bugün evinize ve ailenize karşı düşüncelerinizi, rahat sergileyeceksiniz. Harekete geçmeniz gereken konularda biraz tembel davranmanız mümkün ama kendinizi zorlamalısınız. Kafanızda oluşturacağınız planlar etkili olacak, bir kenara not almayı unutmayın.

Balık Burcu: Bugün yakın çevrenize karşı yapmanız gerekenler için harekete geçmek arzusunda olacaksınız. Düşüncelerinizi dile getirmek, sizi sevdiklerinize daha fazla yakınlaştırabilir. İnsanlara ve arkadaşlarınıza sevginizi ve minnettarlığınızı rahat göstereceksiniz. Güzel bir gün.