Advertisement

Koç Burcu: Bugün, yakın çevrenizle olan iletişiminizde oldukça heyecanlı ve canlı bir gün sizleri bekliyor olacak. Hayatınızın akışı hızlanabilir ve farklı konu ve olaylara odaklanabilirsiniz. Değişik ve farklı olan herşey daha fazla ilginizi çekecek. Önemli parasal sorunlarınızı halledebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, parasal konularda beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Her zaman davrandığınızdan daha farklı davranışlar sergilemeniz mümkün. Siz olaylara esnek yaklaştıkça, korkularınızın azaldığını göreceksiniz. Kafanızdaki planları uygulamaya geçirmenin tam vakti.

İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde sizi heyecanlandıracak, değişik olayların peşinden gitmeye hevesli olacaksınız. Arkadaşlarınız ve sizi sevenler hayatınıza önemli değişimleri taşıyabilir. Üzerinizdeki değişim isteğine ayak uydurmalı ve kendinizi frenlememelisiniz.

Yengeç Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda beklenmedik ve farklı olaylar yaşamanız mümkün. Olayları biraz da siz tetikliyor olacaksınız çünkü normalde verdiğiniz tepkilerin dışında tepkiler verebilirsiniz. Bu değişimi hemen kötü bir şey olarak algılamayın zira bugün yaşayacaklarınız hoşunuza gidebilir.

Aslan Burcu: Arkadaş ortamlarınızda, seyahate dayalı planlarınızda sıradışı ve güzel gelişmelere açık bir gün geçirebilirsiniz. Alacağınız destek fazla olacak ve grupsal ortamlarda kendinizi istediğiniz şekilde göstereceksiniz. İşinizle ilgili ortaklaşa para konularınız gündeminizde olacak.

Başak Burcu:  Bugün,eşinizden, ortağınızdan veya başka insanlardan istediğiniz desteği almayı başaracaksınız. İş alanlarınızda oldukça heyecanlı ve değişik bir gün olabilir. Parasal konularda da şansınız yüksek olacak. Özel hayatınızda düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızdaki değişimler, değişik ve farklı yolculuk planları yapmanıza neden olabilir. Veya sevdiğiniz insanla değişik ve ani seyahate gitme isteğiniz baskın olacak. Ortaklaşa ve seyahate dayalı iş yapıyorsanız, güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün iş ve hizmet ortamlarınızda farklı ve değişik davranma isteğiniz yoğun olabilir. Özellikle ortaklı bir işiniz varsa veya başkaları sizi finanse ediyorsa, olumlu etkiler altında olabilirsiniz. Özel hayatınızda kafanıza takılı olanları dile getirmek için uygun bir gün olabilir.

Yay Burcu: Bugün,aşkın, yaratıcılığın ve hayatın anlamının tadını çıkartmanız inanın çok kolay gözüküyor. Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde sıradışı ve farklı bir gün geçirmeyi tercih edeceksiniz. Kendinizi mutlu şanslı ve yaratıcı hissetmeniz mümkün. Davranışlarınızı düzenlemek için uygun bir gün olacak.

Oğlak Burcu: Bugün, iş alanlarınızda her zaman sergilediğiniz davranışlardan farklı ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Değişim isteğiniz yüksek olacak ve size heyecan verecek işlerin peşinden gitmeye özen göstereceksiniz. Sevdiğiniz insanla uyumunuz ve iletişiminiz yüksek olacak.

Kova Burcu: Aşkı arayanlar için harika ve etkili bir gün olabilir. Düzenli bir hayatınız ve ilişkiniz varsa bugün sevdiğiniz insanla harika bir iletişim içinde olabilir, kısa gezilerle,alışveriş ve aktivitelerle ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Parasal konularda istekleriniz gerçekleşecek.

Balık Burcu: Bugün, eviniz ve ailenize yönelik parasal konularda değişik ve farklı tavırlar sergileyebilirsiniz. Paraya yaklaşımınız sıradışı olabilir ve güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Hayatınızda gelişen olaylara yakın çevrenizdeki insanlar farklı açılımlar sunabilirler. Onların sözlerine kulak verin.

 

-Başımıza neler gelecek?

Bugün güneş-uranüs sekstiliyle, değişimi yüksek ve hareketli bir gün bizleri bekliyor olacak. Sıradışı ve farklı herşey bizi daha fazla heyecanlandıracak, günlük, sıradan işlerimiz bizi kolay kolay tatmin etmeyebilir. Otorite figürleriyle, patronlarımızla iyi anlaşacağız ve istediğimiz  ve hak ettiklerimizin karşılığını rahat alabiliriz. Bugün duygularımızı ve mantığımızı kolay yönlendireceğiz.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; becerikli tavırlarınız ve güçlü iletişim yeteneğinizle küçük yaşlardan itibaren yaptığınız işte kendinizi gösterebilirsiniz. Politika, satış, pazarlama ve devletle ilgili işlerde şans sizden yana olacak. Bu sene, farklı ve değişik bir yıl olacak. Güçlü insanlardan istediğiniz desteği alacak, işlerinizde istediğiniz ilerlemeleri yapabileceksiniz. Kilo alımına yıl boyunca dikkat edin.

Bugün doğduysanız; becerikli tavırlarınız ve güçlü iletişim yeteneğinizle küçük yaşlardan itibaren yaptığınız işte kendinizi gösterebilirsiniz. Politika, satış, pazarlama ve devletle ilgili işlerde şans sizden yana olacak. Bu sene, farklı ve değişik bir yıl olacak. Güçlü insanlardan istediğiniz desteği alacak, işlerinizde istediğiniz ilerlemeleri yapabileceksiniz. Kilo alımına yıl boyunca dikkat edin.