Advertisement

Koç Burcu: Haftaya sahip olduklarınız konusunda kendinizi şanslı hissederek başlayabilirsiniz. Biraz sinirli ve sabırsız olmanız dışında etrafınızda gelişen bir çok ilginç ve güzel olaylar sizi mutlu edecek. Para alışverişlerinizde gücünüzü etkin bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu: Kariyerinize ve hayatınıza yönelik olaylarda önünüzü tam olarak görememeniz, kendinizi ifade ederken sizi zorlayabilir. Hayata hep güzel taraflarından bakmak ve olumsuzlukları görmezden gelme isteğiniz yoğun olacak. Harekete geçmek için birkaç gün daha bekleyin.

İkizler Burcu: Haftaya biraz durgun ve sakin bir şekilde başlayacaksınız. Yoğun geçen haftasonunun ardından enerjinizi istediğiniz gibi yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Ama geri planda kalınacak tüm işler için güzel bir Pazartesi olabilir. Önemli konular için Çarşamba gününe kadar bekleyin.

Yengeç Burcu: Bugün özellikle bir organizasyon veya grup çalışmanız varsa kendinizi istediğiniz şekilde ifade edeceksiniz. Arkadaşlarınızla bir aradayken kafanız başka bir yerlerde olabilir. Sıcak ve samimi ortamlar içerisinde olmayı tercih edeceksiniz. Kendinizi gösterin.

Aslan Burcu: Bugün anlaşmalarınıza yönelik bir sunum, konuşma yapmayı düşünüyorsanız,iyi ilişkileriniz devreye girebilir ve kendinizi rahatlıkla gösterebilirsiniz. İş anlaşmalarınızı Çarşamba gününden sonraya bırakın ve imza atmayın. Önünüze ilginç seçenekler çıkacak, şaşıracaksınız.

Başak Burcu: Bu hafta dış ortamlar, seyahat gibi konular vaktinizi alacak. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi duygusal anlamda harekete geçirebilir. Evde durmaya niyetiniz yok gibi gözüküyor. Kariyerinizde güzel gelişmelere açıksınız, sadece biraz daha adım atmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün ödenmesi gerekenler, banka hesaplarınızla ilgili konularla haftaya başlangıç yapacaksınız. Aşk hayatınızda söylenenleri kendi tarafınızdan görüp, karşı tarafı hiç iplemeyebilirsiniz. Bazı şeylerin üstüne bile bile gitmeye bayılıyorsunuz. İlişkinizdeki iniş çıkışlar bundan kaynaklanıyor.

Akrep Burcu: Sizi tam anlamıyla değiştirecek kararlar almaya heveslisiniz ama nerden başlamanız gerektiği konusunda en ufak bir fikriniz bile yok. Kendinizi bu kadar zorlamayın çünkü bugün vereceğiniz kararların süresi çok uzun soluklu olmayacak. Özel hayatınızda bu hafta önemli gelişmeler yaşanabilir.

Yay Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınız aktif olarak haftaya giriş yapacaksınız. Birilerine randevu verirken dikkatli olmalısınız.Rahat hareket etmeye meyiliniz, diğer insanlar tarafından hoş karşılanmayabilir. Kendinizi duygusal ve iş anlamında zorlamamaya özen gösterin.

Oğlak Burcu: Kafanızda para kazanmak için bir formül olabilir ama bugün bunları uygulamak veya bu konularda adım atmak için doğru zaman olmayabilir. Eğlenceli ortamlarda kendinizi biraz yaşadıklarınızdan soyutlamak size iyi gelecek. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler altında olacaksınız.

Kova Burcu: Ailenizle vereceğiniz kararlarda bugün sabırsız tutumlar içine girmeniz mümkün. Daha çok kendi halinizde kalmak ve hayatın tadını çıkarmak isteyeceksiniz.Vaktinizi kendi işlerinize ve hobilerinize ayırmalı, bugün önemli işlerden ve görüşmelerden kaçınmalısınız.

Balık Burcu: İletişimsel konularda kendinizi ortaya koyarak haftaya başlangıç yapacaksınız.Satış, pazarlama ve ticaret işleriniz varsa önemli karar ve anlaşmalardan uzak durmalısınız. Ayrıntıları hiç hesaba katmıyorsunuz bu da her zaman başınıza bir problem çıkarıyor.

-Haftaya bakış...

Haftaya etkili ve güzel şanslarla başlıyoruz. Çarşamba günü ikizler burcunda bir parçalı güneş tutulması yaşanacak. Cuma günü merkür ikizler burcuna geçecek, iletişimimizde aktif, rahat ve meraklı yönlerimiz ön plana çıkabilir. Yalnız bu Perşembe ve Cuma günleri önemli anlaşmalardan ve ticari işlerden kaçınmalıyız. Cumartesi günü, jüpiter boğa burcuna geçecek ve 1 yıl boyunca, boğalar, başaklar ve oğlaklar için olumlu bir dönemi başlatacak. İyi haftalar…

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız, etkili ve güvenilir dostlarınız sayesinde hayatınız boyunca sırtınız yere gelmeyecek. Çevrenize karşı çok hassassınız ve insanlık için enterasan fikirleriniz var. Bu sene , koşullarınızın ve şartlarınızın güvenliği sizin için önemli olacak. İş alanlarınızda sabırsızlığınızı ve anlayışsızlığınızı aşarsanız, önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Değişimlere karşı kendinizi olabildiğince açın.