Advertisement

Koç Burcu: Bugün  paraya dayalı işlerinizde, yarında iletişime dayalı işlerinizde gerçekleri kolay göz ardı etmeye müsait olabilir veya kafa dağınıklığı yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Önemli ticari anlaşmalarınızı bu birkaç gün boyunca yapmamaya çalışın. Gün içinde net olmaya çalışın.

Boğa Burcu: Bugün sosyal çevreniz ve arkadaş ortamlarınızda hayata gerçekçi gözlerle bakamayabilirsiniz. Şartlar pek fazla belirgin olmayacak bu da ilişkilerinizde ve işlerinizde bazı aldanmaları beraberinde getirebilir. Özellikle Cuma günü parasal konularda net olmaya çalışın.

İkizler Burcu: Bugün gün içerisinde ayrıntıları ve detayları atlamaya ve görmezden gelmeye müsait olabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarınızda aldatıcı etkilerden uzak durmalı, kafanızda bazı şeyler netleşene kadar harekete geçmemelisiniz. Özellikle Cuma günü dikkatli olun.

Yengeç Burcu: Bugün, grupsal ve seyahate dayalı işlerinizde gözlerinizi açık tutun. Düşünceleriniz bulanık ve net olmadığından yanlış hükümler verebilir veya adımlar atabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi bu iki gün yapmamaya çalışın. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde alınganlıklar gündeme gelebilir.

Aslan Burcu: Arkadaşlık ortamlarınızda veya sosyal çevre alanlarınızda para alışverişlerinize ve para konuşmalarına dikkat edin. Koşullarınız net olmadığından bazı ayrıntıları atlamanız mümkün. Kariyerinize yönelik konularda da karar vermeniz gerekiyorsa kafanız karışık olabilir.

Başak Burcu: İş konularında ortaklaşa hareket etmeniz gereken konular varsa şartlarınızı iyi belirlemeye çalışın. Ayrıntı ve detayları atlamaya ve dalgınlıkla hareket etmeye müsait olabilirsiniz. Özellikle Cuma günü imza atmamaya ve yeni kararlar almamaya çalışın

Terazi Burcu: Seyahate, eğitime ve ticarete dayalı iş ortamlarınızda bazı ayrıntıları gözden kaçırmaya  eğilimli olabilirsiniz. O yüzden bugün ve Cuma günü önemli kararlardan kaçının ve şartların net olduğunu iyice gözden geçirin. Ortaklaşa para alanlarınızda da zorlanmalar görülebilir.

Akrep Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklı para alanlarınızda yanlış kararlar almaya ve yargıda bulunmaya müsait olabilirsiniz. Aşk hayatınızda duyacaklarınız, konuşacaklarınız kafanızı daha da karıştırabilir. O yüzden yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Borsada  şartlarınızı iyi belirleyin.

Yay Burcu: Bugün ve yarın  iş hayatınızda, özel ilişkilerinizde ve ailevi konularda kafanız karışık olabilir. Net olmayan koşullar size yanlış kararlar aldırmasın. Bir ev alım, satım, kiralama ve yer değiştirme gibi etkileriniz varsa gözden kaçıracağınız ayrıntılar sıkıntı yaratabilir.

Oğlak Burcu: İletişime dayalı işlerinizde bazı yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla, iş yaptığınız insanlarla zorluklar yaşayabilirsiniz. Şartlarınızın netliğinden emin olun. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir.

Kova Burcu: Aşk ve eğlence hayatınıza dayalı para konularında karar verirken çok dikkatli olmalısınız. Yine eğlence hayatınıza veya çocuklarınıza yönelik konularda harcamalarınız yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Şartlarınızı iyice gözden geçirdikten sonra harekete geçin. Borsada riskten uzak durun.

Balık Burcu: Bugün ve yarın yakın çevrenizle olan iletişiminizde yanlış yönlendirilmelere ve yanlış hükümlere açık olacaksınız. Yine satış, reklam, pazarlama gibi işleriniz varsa detay ve ayrıntıları atlamamaya özen gösterin ve şartların  netliğinden emin olun.