Advertisement

-Bugün başımıza neler gelecek?

Bugün duyularımız hassas olacağından gün içinde çabuk karar değiştirebilir ve kafamıza göre davranmak isteğiyle hareket edebiliriz. Duygularımız ve mantığımız arasında çatışmalar görülebilir. Fikirlerimizi uygulamakta zorlanabiliriz. Öğlen saatlerinde bazı konularda yetersizlikler, suçluluk duygusu oluşabilir. Moralimizi yükseltecek alanlara kaymalı ve herşeyi kafamıza takmamalıyız.

Koç Burcu: Bugün kendinize ve yapacaklarınıza ayıracağınız zamanı değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Daha önce yaptığınız hataları analiz etmeli ve aynı döngü içinde bulunuyorsanız, nerede yanlış yaptığınızı bulmalısınız. Özel hayatınızda kolay demoralize olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Hayatınızın dinamiklerini ve iç dengelerini gözden geçirmeniz gereken bir gün olabilir. İş sorumluluklarınız gözünüzde büyüse bile, harekete geçmek için üzerinizdeki miskinlikten kurtulmanız gerek. Yakın çevre iletişiminiz sizi bir çok konuda etkiliyor.

İkizler Burcu: Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızla olan iletişiminizde kendinizi yetersiz bulabilir veya kendi sorumluluklarınızın sevdiklerinize yeteri kadar vakit ayıramamanıza neden olduğunu düşünebilirsiniz. Parasal konularda çevrenize karşı anaç ve korumacı tavırlarınız devam edecek.

Yengeç Burcu: Kariyer hayatınızda ve iş alanlarınızda beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. İşinizde herhangi bir engelle karşılaştığınızda çabuk demoralize olmaya meyillisiniz. Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Şu sıralar hayatın anlamını keşfetmek için yalnızlığa ihtiyacınız olabilir.

Aslan Burcu: Uzak akraba veya çevrenizin hayatında oluşan değişimlere şahit olabilirsiniz. Fikirsel konularda duygularınız çok çabuk değişiyor, kendiniz ve çevrenizle ilgili doğru kararlar verdiğinizden emin olamıyorsunuz. Sizinle ilgili konuşmalar kulağınıza gelebilir. Sakin tepkiler vermeye çalışın.

Başak Burcu: Eşinizin, sevgilinizin kaynakları ve para durumuyla ilgili konular bugünde ön planda olacak. Yaptığınız işle ilgili olarak insanların desteğini arkanıza amayı ihmal etmeyeceksiniz. Bu aralar gezmek, dolaşmak ve göz önünde olmak sizi daha mutlu ediyor.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde ani gelişen olay ve fırsatları gözden geçireceğiniz bir gün olabilir. Değişmesi gerekenleri değiştirmek için harekete geçebilir,alacağınız kararları iş hayatınızda da kullanabilirsiniz. Suçluluk duygusundan uzaklaşın.

Akrep Burcu: Alışkanlıklarınızı ve takıntılarınızı bu dönem içinde gözden geçirmek işinize yarayabilir. Bugün iş alanlarınızda sabırsız, değişken ve lider özellikleriniz ön plana çıkabilir. Yine de ne yaparsanız yapın çabuk demoralize olabilirsiniz. Dış ortamlarda şansınız yüksek olacak.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda kararlar ve konuşmalar gündeme gelebilir. Ailenize ve özelinize daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız iyi olacak. Bir tek parasal harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün eviniz ve ailenizle ilgili konular ve yapılması gerekenler gününüze damgasını vurabilir. Bir oraya, bir buraya koşturacak, gün içinde tamamlanması gerekenler konusunda zorlanacaksınız. Özel hayatınızda karşı tarafa olan tutkunuz ve düşkünlüğünüz bu aralar yüksek olacak.

Kova Burcu: Yakın çevrenizde oluşan olaylar, bugün sizi zorlayabilir. Herşeyin kafanızda planladığınız ve düşündüğünüz gibi olmasını istiyorsunuz. Gözden kaçırdıklarınızı yakalamalı ve şansınızı iyi organize etmelisiniz. İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir gün olabilir.

Balık Burcu: Maddi konuların ve para kazanımlarınızın ön planda olacağı bir gün olacak. Ortaklaşa para konuları veya ödemeleriniz moralinizi kolay bozabilir. Bütün bunları kafanıza takmayın çünkü gerek iş, gerek para, gerekse özel hayatınızda oldukça şanslı bir dönem içindesiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; edebiyat, sanat ve müzik sizin için çok önemli. İşinizi veya hobilerinizi bu alandan seçebilirsiniz. Ticari konularda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Biraz karşı tarafı düşünmeyi ve insanların sözlerine inanmayı tercih etmelisiniz. Bu sene, şansınız yüksek olacak yalnız duygusal konularda yetersizlikler ve suçluluk duygusu görülebilir. Yine de bir çok konuda fırsatlarla karşılaşacaksınız.