Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan güneş- plüton karşıtlığı, ilişkilerimizde ego sürtüşmeleri ve güç oyunlarını ön plana çıkartabilir. Karşı tarafı anlamakta zorlanabilir, kıskançlık, sahiplenme gibi etkilerle karşı tarafla  ilişkilerimizde sorunlar yaşayabiliriz. Gün içinde enerjimiz yüksek olacak, hızlı akan duygu değişkenlikleriyle, sabırsızlık ve anlayışsızlık bizi zorlayabilir. Ufak tefek sakarlıklara açık bir gün geçirebiliriz.

Koç Burcu: Bugün yakın çevre konularınız daha fazla vaktinizi almaya başlayacak, bu alanlarda biraz sabırsız ve fevri davranabilirsiniz. İş koşturmalarınız bugün ailevi ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir. Herkesi mutlu edeyim derken, kendinizi mutsuz etmeyin.

Boğa Burcu: Kendi istekleriniz doğrultusunda geçen birkaç gününüz, bugün yerini daha oturaklı ve materyalist konulara bırakacak. İhtiyaçlarınızı karşılayacak planlar doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor. Yakın çevre ve uzak çevre ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün daha aktif ve ön planda olmanız gereken bir gün olacak. Hızlı ve düşüncesizce davranmanız ufak tefek sakarlıklara neden olabilir. Parasal konularda bir takım gerginlikler ve sorunlar yaşamaya müsait olabilirsiniz. Çevrenizdekileri üzmemeye çalışın.

Yengeç Burcu: Birkaç günkü koşturmanız yerini daha az enerjiye bırakacak. Yaşadığınız olayları bilinçaltı süzgecinden geçirmeniz gerekiyor. Böylece kafa karışıklığından kurtulmuş olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla gün boyu sürecek olan ego sürtüşmelerine dikkat edin.

Aslan Burcu: Hızlı giden iş konularınız bugün yerini daha geleceğe yönelik konuşma ve görüşmelere bırakabilir. Daha iyi sonuçlar alabilmeniz için daha sakin ve oturaklı hareket etmeye ihtiyacınız var. İş alanlarınızda bazı sorunlar üzerinizde stres yaratabilir. Tutkularınızla hareket etmeyin.

Başak Burcu: Sadece kendiniz ve keyfiniz için yaptığınız şeyleri geride bırakıp, işinize ve kariyerinize odaklanmalısınız. Sizi destekleyenlerden alacağınız önemli güçlerle bir çok işi başarabilecek durumdasınız. Sosyal çevreniz ve özel yaşantınızda bazı zorlanmalara açık bir gün olacak.

Terazi Burcu: Bugün meraklı ve iletişime açık yanlarınızla aktif ve hareketli bir gün geçireceksiniz.Tanımadığınız ortamlar, yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerinizde sabırsız yanlarınız ön planda olabilir. Aile hayatınızla, iş alanlarınız arasında sürtüşmeler yaşanabilir.

Akrep Burcu: Keyif veren ortamlar bugün yerini maddi konulara, harcama ve ödemelerinize bırakacak. Göz önünde olmayı seviyor olmanız bugün para harcamalarınızı yükseltebilir. Fikirsel olarak yakın veya uzak çevrenizi manipüle edeceğiniz ve sonucunda sorunlar yaşayacağınız bir gün olabilir.

Yay Burcu: Bugün sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve birden değişen duygularla tepki verebilirsiniz yada o size verebilir. Dış dünyaya gösterdiğiniz duyarlılık ve anlayışı ona da göstermeniz hoşuna gidebilir. Parasal konularda gün içinde bazı sorunlar ve sürtüşmeler yaşanabilir.

Oğlak Burcu: Çalışma ortamınızın değişkenliği ve hareketliliği sizi zorluyor ama siz çalışmak için doğmuşsunuz. Bugün birden fazla uğraşmanız gereken konu olabilir, bugünün işini yarına bırakmayın. Gücünüzü, sevdiğiniz insan üzerinde baskı kurarak gösterebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugünlerde oldukça şanslısınız ve aşk konusunda birden fazla alternatifiniz olabilir. Bugün bu alanda veya çocuğunuz konusunda sabırsız yanlarınız ön planda olacak. İş alanlarınızdaki güç çekişmeleri ve bir takım anlaşmazlıklar sinirinizi yıpratabilir.

Balık Burcu: Evinizde ve ailenizle ilgili programlarda birden fazla seçeneğiniz olacak ve bugün ani ve hareketli davranışlar sergileyeceksiniz. İş ilişkilerinizde insanlarla daha yakından ilişki kurmaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ve sosyal çevre konularında bazı zorluklar görülebilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; konsantrasyonunuz yüksek ama hayatı daha az ciddiye alırsanız daha rahat edersiniz. Girişken ve cana yakın tavırlarınızla iş hayatınızda kolay başarı yaklayacaksınız. Müzik, sanat ve seyahat sizi rahatlatan konular. Bu sene, kolay harekete geçeceğiniz bir yıl olabilir. Değişimlere açık olursanız, ilişkilerinizde daha rahat hareket edersiniz. Yaz aylarında şansınızı iyi kullanın.