Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün akşam saatlerinde ay yengeç burcuna geçecek. Evimiz, ailemiz ve yuvamız önem kazanmaya başlayacak. Gün içinde sosyal olmaktan ve keyfimize yönelik hareket etmekten mutluluk duyabiliriz. Biraz tembelliğimiz üzerimizde olabilir. Yarın oluşacak güneş tutulması öncesi, ay kapandığından bugün önemli kararlardan ve başlangıçlardan uzak durmamız yararımıza olacak.

Koç Burcu: İnsanları ikna etme isteğiniz, çalışma ortamınızda tarafsızlığınızı kaybetmenize neden olabilir. Bugün meraklı, yerinde duramayan yönlerinizle akraba veya kardeşlerinizle vakit geçirebilir veya sevdiklerinizle kısa vadeli planlar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda hızlı ve pratik çözümler üretecek ve kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız. Hisleriniz doğru çalışırken bugün  gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Siz temkinli ve mantıklı ilerledikçe herşeyin istediğiniz gibi olması çok normal.

İkizler Burcu: Bugün gireceğiniz sosyal ortamlarda veya arkadaş meclislerinizde güzel gelişmelere şahit olacaksınız. Kendinizi rahat ve özgür hissederken,sevdiğiniz insanla  çıkacak bir tartışma veya söz dalaşı sizi sinirlendirebilir. Bencilliğinizi kontrol edin.

Yengeç Burcu: Kafanızdan geçirdiklerinizi dillendirmediğiniz için insanlar gerçek duygularınızı anlamakta zorlanıyor. Sakin ve durgun bir gün geçirebilirsiniz. Aklınız hep daha fazlasını yapmaya takılmış. Şartları değiştirmek ve bazı konularda inatlaşmak için uygun bir gün olmayacak.

Aslan Burcu: Zihinsel enerjiniz yüksek olacağından, bulunacağınız ortamlarda mantıklı hareketlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Maddi konularda hala istikrarı oturtmuş değilsiniz ama şansınız ve umudunuz size yeni fırsatlar sunabilir. Gizli saklı işlerden uzak durun.

Başak Burcu: Bugün evde durmak istemeyebilir, göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinize yönelik oluşumlarda  destekleriniz ve yardımlarınız olacak. Ani ve sabırsız söylemleriniz, sosyal çevrenizde yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Terazi Burcu: Mantığınızla hareket etmeniz gereken her iş için uygun bir gün olacak. Uzak çevre insanlarıyla tamamlamanız gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sıradan ve durağan şeyler ruhunuzu sıkabilir, bu yüzden orijinal ve farklı olan herşey sizi daha da heyecanlandıracak.

Akrep Burcu: Ortaklaşa giderleriniz ve harcamalarınız bugün sizin için önemli olacak. Bu sıralar hayatınızdaki bir çok şeyi yalnız yapmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz.  Bugün sevdiğiniz insanın veya partnerinizin para durumundan yararlanabilir veya maddi konularda ona destek çıkabilirsiniz.

Yay Burcu: Özel hayatınızda sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda çözüme kavuşturmak zorunda olduklarınızı bugün ertelemeyin. Kafanıza takılan konuları ve iş hayatınızın sorunlarını sevdiğiniz kişiyle paylaşmak iyi  ve etkili bir yöntem olabilir.  

Oğlak Burcu: İş hayatınızdaki konuşmalar ve görüşmeler bugün bazı konularda kararlarınızı sorgulamanıza neden olabilir. Bugün bulunacağınız ortamlarda kendinize bir uğraş bulmakta zorlanmayacaksınız.Takıntılarınızdan ve negatif düşünce yapınızdan acilen kurtulmanız gerekecek.

Kova Burcu: Bugün huzursuz ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insana karşı sabırsız oluşumlar içine girmeniz mümkün.Yaratıcılıkla ilgili işi olanlar duygularını rahatlıkla işlerine kanalize edebilir, göz doldurabilirler. Beklentilerinizi dile getirmekten korkmayın.

Balık Burcu: Ailenizle konuşmalarınız, evinizle ilgili düşünceleriniz bugün önemli olacak. Bazı konuları sonlandırmanız ve bir çözüme bağlamanız gerekebilir ama siz bazı şeyleri ertelemekte ısrar ediyorsunuz. Yaratıcılığa ve spekülasyona dayalı işlerinizin kararını  haftabaşına bırakmalısınız.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; zekanız iyi çalışıyor ama çevrenize karşı kendi sınırlarınızı iyi çizmeniz gerekecek.Yeteneklerinize güvenmeli ve özgürlük duygunuzu geliştirmelisiniz. Bu sene, size keyif verecek konu ve olaylara kanalize olmalısınız. Keyfinize düşkünlüğünüz fazla olabilir. Sizden büyük insanlarla didişmeyin ve biraz daha planlı olmaya özen gösterin.