Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün, oldukça hareketli gökyüzü etkileriyle dolu bir gün. İletişim ve konuşma konuları daha fazla ön planda olabilir. İletişim  halinde olacağımız konularda abartıdan uzak durmalı ve yapamayacağımız sözler altına girmemeliyiz. Yine farklı ve değişik olan herşey bizi daha fazla heyecanlandıracak. Kontrollü enerjimizle, başarmak istediğimiz işlerin peşine düşebilir veya isteklerimiz ve sorumluluklarımız konusunda harekete geçebiliriz.

Koç Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınız aktif olacak. Eğlenceye ve aşk hayatınıza dayalı harcamalarınız gün içinde artabilir. Kendinizi alışveriş yapmaktan alamayabilirsiniz. Sizi heyecanlandıracak ve harekete geçirecek konu ve olaylar ilginizi çekecek.

Boğa Burcu: Bugün eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Evinize ve ailenize karşı duygularınızda abartılı ve çoşkulu davranışlar ön planda olabilir. Bilinçaltınızda düşündüklerinizi ev ve aile hayatınıza rahatlıkla kanalize edebilirsiniz, değişikliklere açık bir gün.

İkizler Burcu: Bugün eviniz ve daha çok ailenize vakit harcamak ve zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminizde iyimserlik ve abartı ön planda olurken, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber değişik planlar gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu: Bugün yakın çevre, akrabalarınız veya iletişime dayalı işleriniz daha fazla öne çıkabilir. Parasal konularda birden fazla işle uğraşmanızın sonuçlarını alabilirsiniz. Geleceğinize dair planlar yapmadan önce, işlerinizin sağlamlığını kontrol etmelisiniz.

Aslan Burcu: Bugün parasal konular, harcamalar ve para alışverişleriniz ön planda olacak. Sabah saatlerinde bu alanlarda şanslı etkiler altındasınız. İş alanlarınızda meydana gelen olaylar sizi fazla sevindirebilir. Hemen büyük hayaller kurmadan önce, şartların netleşmesini bekleyin.

Başak Burcu: Bugün oldukça heyecanlı ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Özellikle uzaktaki akrabalarınızdan  alacağınız haberler keyfinizi arttırabilir. Özel hayatınızdaysa kafanız biraz karışık gözüküyor, duygu iniş çıkışlarınız gün içinde fazlalaşabilir.

Terazi Burcu: Bugün canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Yaşayacağınız bazı olaylar size geçmişi hatırlatabilir. İş konusunda kafanız karışık gibi gözüküyor, birden fazla seçenekler hiç size göre değil. Sosyal çevrenizden desteğiniz fazla olacak.

Akrep Burcu: Bugün arkadaşlarınızla veya sosyal çevre ortamlarınızda gününüzü geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şansınız yüksek olacak. Siz değişimleri iyi bir şekilde karşıladıkça, daha fazla fırsatlarla yüzyüze geleceksiniz.

Yay Burcu: Bugün iş ve kariyer konularınız aktif olacak. Çalışıyorsanız şanslı etkiler altında olacaksınız. Önemli iş toplantıları ve görüşmelerinde abartılı davranışlardan ve yapamayacağınız sözlerin altına girmekten kaçının. Aşk hayatınızdaysa heyecan peşinde olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün seyahatte veya eğitime dayalı işlerinizde kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Hiçbir şey yapamasanız bile, sevdiğiniz kişiyle evin dışında olmak, paylaşımlarınızı arttırmak size iyi gelebilir. Tutkularınızla hareket etmek hoşunuza gidecek.

Kova Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları ve harcamalarınız ön planda olabilir. Kendinize ve alışkanlıklarınıza harcayacağınız para keyfinizi arttırabilir. Aile hayatınızda şanslı etkileriniz sürüyor, yakın çevrenizden bu konuda desteğiniz eksik olmayacak.

Balık Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak ve iletişiminizi sevdiklerinizle yüksek tutacaksınız. Parasal konularda iyi iş bağlantıları gündeme gelebilir ve tam da istediğiniz türden bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; insanları çok kolay etki altına alıyorsunuz. Bu yüzden beraber olduğunuz insana ve çalıştığınız insanlara buyurganlığınızdan vazgeçmeli, kendi isteklerinizi dikte etmemeye özen göstermelisiniz. Bu sene, fikir ve görüşlerinizi iş alanlarınıza aktarmak ve istekleriniz konusunda harekete geçmek için harika bir yıl olacak. Şansınızı iyi değerlendirin.

Bugün doğduysanız; insanları çok kolay etki altına alıyorsunuz. Bu yüzden beraber olduğunuz insana ve çalıştığınız insanlara buyurganlığınızdan vazgeçmeli, kendi isteklerinizi dikte etmemeye özen göstermelisiniz. Bu sene, fikir ve görüşlerinizi iş alanlarınıza aktarmak ve istekleriniz konusunda harekete geçmek için harika bir yıl olacak. Şansınızı iyi değerlendirin.