Advertisement

Koç Burcu: Bugün özel yaşantınızın ayrıntı ve detayları hayatınızda önemli olacak. Bu alanda hızlı bir iletişim içerisine geçebilirsiniz. Aileniz ve işiniz arasında bu birkaç gün dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. İşinizde ve ailenize karşı tutkularınızla hareket ediyorsunuz.

Boğa Burcu: Hayatınız bir çok alana dağılmış durumda, bugün işinizle veya evinizle ilgili yapmanız gerekenlere odaklanabilir, sağlığınıza gereken özeni göstermek ihtiyacını duyabilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizin ihtiyacı, işlerinizi yarım bırakmanıza neden olabilir.

İkizler Burcu: Bugün ilginizi, keyif alacağınız alanlara kaydırabilir, hobilerinize, sportif aktivitelere, eğlencelik konulara yöneltebilirsiniz. Parasal konularda kafanızın ciddi anlamda rahatlamaya ihtiyacı var, bu konuda zorlanacağınız bir gün olabilir.

Yengeç Burcu: Yapmanız ve uğraşmanız gereken bir çok şey olmasına rağmen, bugün  evinizde dinlenerek veya evinize vaktinizi harcayarak  geçirebilirsiniz. Aile büyüklerinizle bir araya gelecekseniz, bir takım gerilimlere hazırlıklı olun. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan baskı veya kıskançlık görebilirsiniz.

Aslan Burcu: Enerjiniz kendi hayatınıza bile yetmezken, bir de yakın akraba veya kardeşlerinizin sorunlarıyla uğraşmak bugün sizi gerebilir. Mantığınızla, duygularınız çekişiyor. Bir an için size doğru gelen bir şey, birkaç dakika sonra geçerliliğini yitirebilir.

Başak Burcu: Sahip olduğunuz değerler, iç kimliğiniz ve değer yargılarınız ön planda olacak. Gireceğiniz çevrelerde tanışacağınız insanları hemen yargılamamalı ve onlara ön yargıyla yaklaşmamalısınız. Her ne kadar önünüze baksanız da, geçmişi anmak ve ondan konuşmak hoşunuza gidiyor.

Terazi Burcu: Bugün koşullar sizin lehinizde olacak. Çalışmazsanız, eğlenceli ve keyifli bir gün sizi bekliyor olacak. Bu aralar iş hayatınızın yoğunluğu, özel hayatınızın içine işlemiş durumda, sevdiğiniz kişiden her zaman anlayışlı davranmasını beklememeli, biraz sizde adım atmalısınız.

Akrep Burcu: Bugün  duygularınız geçmişe yönelik çalışabilir. Zorlandığınız konularda hemen karşılaştırma yapmayı ve geçmişi anmayı seviyorsunuz. Kişiliğinizde bu dönem önemli gelişmeler ve değişimler görülüyor.Yakın çevreniz ve uzak çevreniz arasındaki ilişkiler bugün sizi etkileyecek.

Yay Burcu: Bugün gizli yürüttüğünüz bazı işlerinizi arkadaşlarınız veya sevdikleriniz öğrenebilirler. Onlardan hayatınıza dair sakladıklarınız, aranızda güven sorununa neden olabilir. Parasal konularda sevdiğiniz insanla tartışmalar içerine girmekten kaçınmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün yerinizde duramayacak, kalabalık ortamlar içinde bulunmak isteyeceksiniz. İstek ve arzularınız fazla olacağından huzur bulmanız veya sakinlik içinde yer almanız pek mümkün olmayacak. Sevdiğiniz insanla ego savaşlarına ve tartışmalara girmemeye özen gösterin.

Kova Burcu: Bugün uzak ortamlarda veya yeni bulunacağınız yerlerde hayatın dengesini ve anlamını keşfetme arzusu içinde olabilirsiniz. İş ortamınızın aktifliği, tatil planlarınızı bozabilir. Özel yaşantınızda herşeyi kişisel algılamanız çeşitli problem yaratıyor, biraz sizde alttan almasını bilmelisiniz.

Balık Burcu: Bugün ortaklaşa alınacak kararlar, tek başınıza hareket etmenize olanak bırakmayacak.Yalnız olmayı sevmediğiniz halde, kafanızı toplamanız için zaman zaman sessizliğe ihtiyaç duyuyor olacaksınız. Kimliğinizin eğlenceli yönleriyle, duygularınızın gizli alanları arasında bocalamalar yaşayabilirsiniz.