Advertisement

-Bugün başımıza neler gelecek?

Bugün sabah saat 08:39’da oğlak burcunda dolunay oluşuyor. Bu  dolunay, güvenlik, iş alanlarımız  ve ilişkilerimiz konusunda bazı hassaslıkları hayatımıza taşıyabilir. Temmuz başında başlattığımız veya ani olaylarla karşımıza çıkan işlerin sonuçlarını, karşılığını ve beklentilerini görmek için uygun bir zaman. Aşağıdaki yorumlar bu etkiye göre yapılmıştır, lütfen yükselen burcunuzuda okumayı ihmal etmeyin.

Koç Burcu: Bugün oluşan dolunay sizi en çok iş ve aile alanlarınızda etkileyecek. İş alanlarınızın yoğunlu ve fazla göz önünde olmanız, aile hayatınızı aksatmanıza ve bu alanda bir takım gerilimler yaşamanıza neden olabilir. İş konularınızın karşılığını alacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün oluşan dolunay, uzak çevrenizdeki akrabalarınızdan bazı haberlerin size ulaşmasına ve bunun sonucunda bazı streslere neden olabilir. Yine medya, ticaret, seyahat, eğitime dayalı işlerinizde oluşan gelişmelerin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün oluşan dolunay, sizin ortaklaşa para konularınızda etkili olacak. Para alışverişleri, ödemeler ve satın alma konusunda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz veya sevdiğiniz insanın veya ortağınızın hayatında bu gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bu dolunay sizin özel hayatınız, evlilik, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Özel kararlarınızda yeni başlattığınız meselelerin en yüksek olarak hissedildiği birkaç gün geçirebilirsiniz. Ya da eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatındaki duygusal değişimler gündeme gelebilir.

Aslan Burcu: Bu dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda  oluşacak. Bu alanlarınızda enerjiniz yüksek olabilir ve önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İş alanlarınızda karşılaşacağınız konu ve olaylar, kafanızı fazlasıyla yorabilir.

Başak Burcu: Bu dolunay, sizin aşk evinizde, çocuk alanlarınızda veya yaratıcılıkla ilgili konular üzerinde  olacak. Bu alanlardaki uğraşılarınızın sonuçlarını alabilir veya  durum ve konuların sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz. Her iki durumda da hassas birkaç gün sizleri bekliyor.

Terazi Burcu: Bu dolunay, sizin en çok aile ve ev alanlarınızı etkileyecek. İş yoğunluklarınızın fazla olması, aynı anda hem ailenize, hem de diğer işlerinize vakit ayıramamanıza neden olabilir. Hassalıklarınız ve güven ihtiyacınız yüksek olabilir. Alınganlıklardan uzak durun.

Akrep Burcu: Bu dolunay, sizin yakın çevre alanlarınızda gerçekleşecek. İletişime dayalı işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilir veya yakın çevrenizde bulunan insanların hayatındaki duygusal iniş, çıkışlara şahit olabilirsiniz. Son zamanlarda başlattığınız  işler gündeme gelebilir.

Yay Burcu: Bu dolunay en çok sizin para ve ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Satın alacağınız bir eşya, ortak bütçeniz için sorun oluşturabilir. Veya sevdiğiniz insanın mali durumuyla ilgili gelişmelere şahit olabilirsiniz. Elinize beklediğiniz bir para geçebilir.

Oğlak Burcu: Bu dolunay sizin kişisel alanlarınızda oluşacak ve özel hayatınızı da etkileyecek. Kendi hayatınıza dair alacağınız kararlar, sevdiğiniz insanın hayatını etkileyebilir veya tam tersi bir durum söz konusu olabilir. Karar vereceğiniz konularda güvenlik ihtiyacınız ve hassaslığınız yüksek olacak.

Kova Burcu: Bu dolunay sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. İş alanlarınızda sonuca erilen kararların ardındaki gerçekleri öğrenebilirsiniz. Veya iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanız mümkün. Bu dolunay, şartlar elinizde olmayacağından hassaslığınız artabilir.

Balık Burcu: Bu dolunay arkadaşlık ve sosyal çevrenizde bazı olayların ortaya çıkmasına neden olabilir. Yaratıcılık ve sanata dayalı işlerinizin, başlangıçlarınızın kararlarını ve sonuçlarını görebilir veya alabilirsiniz. Bu durum özel hayatınızda bazı değişimlere neden olabilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; güçlü karakterinizle üstesinden gelemeyeceğiniz konu yok. Çalıştığınız ortamlarda sivrilen kişiliğiniz ve meydan okuyan tavırlarınız zaman zaman zorluk yaşatabilir. Bu sene, nispeten keyifli ve sakin bir yıl geçirebilirsiniz. Ev alım, satım işleriniz varsa oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız.