Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün mantığımız ve duygularımız arasında iyi ve etkili bir köprü kurabilir, olaylara hem mantık, hem duygusallık çerçevesinden bakmayı becerebiliriz. Ağır ve gerçekçi konulardansa, daha eğlenceli ve hayatın keyifli yanlarına odaklanacak konular ilgimizi çekecek. Alışveriş yapmak, para harcamak, keyifli ortamlarda bulunmak bizi rahatlatabilir. Akşam saatlerindeyse, duygu değişkenliklerimiz fazla olacak. Çevremizdekileri şaşırtabiliriz.

Koç Burcu: Bugün sakin başlayan ve gün içinde yapmak istediklerinize yeteri kadar konsantrasyon sağlayamadığınız gününüz akşam saatlerinde hareketlenmeye başlayacak. Evinizin ve ailenizin mutluluğu bugün sizin için önemli olabilir.

Boğa Burcu: Oldukça aktif ve sosyal olduğunuz birkaç günün ardından bugün akşam saatleri itibariyle canınız çok fazla bir şey yapmak istemeyebilir. Akşam saatlerinde duygu değişimleriniz ani olacak ve kendinizi şaşırtan kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle iyi anlaşıyorsunuz.

İkizler Burcu: Kariyer ve iş hayatınıza yönelik oluşumlarda keyfinizin gayet iyi olacağı bir gün geçireceksiniz. Kafanız işlerinizin somut yönlerine daha fazla çalışabilir. Akşam saatlerindeyse arkadaşlarınızla ilginç ve ani planlar içerisinde bulunabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün daha az tanıdığınız çevrelerde biraz rahat davranmaya müsait olacaksınız. Kendinizi geliştireceğiniz alanlara veya size keyif veren tatil planlarına odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kalabalık ortamlar ilginizi çekmeye başlayacak. Birkaç gün işleriniz yoğun olabilir.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla, fikir alışverişleriniz ve parasal konularda alacağınız kararlar bugün etkili olacak. Hiçbir şey yapmaya gücünüz yok gibi hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlardan destek almanız sizin için önemli. Merak etmeyin bu etkiler birkaç güne  geçecek.

Başak Burcu: Hayatı fazlasıyla sorguladığınız ve yaşadıklarınızı gözden geçirdiğiniz bu dönem, sevdiğiniz kişinin hayatı ve istekleri sizin için önemli. Arkadaşlarınızla ortaklaşa yapacağınız planlar bugün keyfinizi yerine getirecek. Akşam saatlerinde parasal konulara odaklanabilirsiniz.

Terazi Burcu: İş konularında ne yapmanız gerektiğini ve nereden başlamanızın doğru olacağını biliyorsunuz. Hissettikleriniz size yanlış gelemez, biraz daha kendinize güvenmeli ve sevdiklerinizden yardım talep etmelisiniz. Akşam saatlerinde partnerinizin sizi şaşırtabilir.

Akrep Burcu: Konu eğlenceli, yaratıcı işler ve seyahat alanları olduğunda gücünüzü iyi kullanıyorsunuz. Bugün işlerinizi ahenk ve güzellik içinde yürütebilirsiniz. Akşam saatlerinde eğlenceli konu ve olaylar, yerini yapmanız gerekenlere bırakabilir.

Yay Burcu: Birkaç gündür etkili olan ve vaktinizi alan ailevi konu ve olaylar, bu akşam saatlerinde yerini daha eğlenceli, aktif ve sizi harekete geçiren konulara bırakacak. Sevmeye ve sevilmeye ihtiyacınız artabilir. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insana karşı şaşırtıcı davranabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevreniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça uyumlu gözüküyor. İş alanlarınızda özellikle ortaklı işlerinizde de bu geçerli olacak. Birbirinizi anlamayı başaracak, empati gücünüzü harekete geçireceksiniz. Akşam saatlerinde eviniz size dünyanın en güzel yeri gözükebilir.

Kova Burcu: İş alanlarınızda, parasal konulara yönelik meseleleri gayet güzel idare edeceksiniz. İş alanlarınızda kendinizi göstermeyi ve ortaya koymayı seviyorsunuz. Akşam saatlerinde yakın çevre iletişiminizde ani ve farklı davranarak çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz.

Balık Burcu: Fazlasıyla keyifli, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatın bir çok konuda sizi desteklediğini düşünecek, çevrenizle iletişiminizi arttıracaksınız. Özel hayatınızda işler yolunda gittiğinde, gözünüz kimseyi görmüyor, biraz daha kabuğunuzdan çıkmayı denemelisiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; girişimci yönünüzle altından kalkamayacağınız hiçbir şey olamaz. O yüzden siz sağlam durdukça yaşam size istediklerinizin bir çoğunu sağlayacak. Yine de kendinizi geliştirmeli ve savurganlıktan vazgeçmelisiniz. Bu sene, yakın çevre ve akrabalarınız hayatınızda önem kazanabilir. Duygularınız çabuk değişecek ve siz de bu değişkenliğe ayak uyduranları hayatınızda barındıracaksınız.