Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün akıllı iletişimci merkür 1 derece  başak burcunda gerilemesine başlıyor. Merkür başak burcunda etkilidir.  Pratik ve mantıklı düşünceyi temsil eder. Bu geri gidiş sırasında neptünden karşıt ve zor açı alması, Mantık ve temiz düşünce isteyen işler konusunda dikkatli olmamız, olamazsak  yanılma, kanma ve kandırılma ihtimalimizin yüksek olacağının altını çiziyor. Su, sıvı, yağ, petrolle ilgili konular, ruhsal çalışmalar, fotoğrafçılık, iş anlaşmaları ve su yolculukları alanlarında çok dikkatli olmalıyız.

Koç Burcu: Sizin iş, hizmet, sağlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak olan merkür, bu alanlarda yarım bıraktığınız işlerin tamamlanması için uygun zemini hazırlayacaktır. İş hayatınızda yanlış anlaşılmalar, kötü iletişim, evrakların kaybolması, bilgi kaybı gibi etkilere hazırlıklı olmalısınız.

Boğa Burcu: Merkür  aşk hayatınızda, sevdiğiniz insanla olan iletişiminizde sizi zorlayabilir. Yanlış anlaşılmalara açık bir dönem olacak. Yine bu süreçte geçmiş dönem yaşadığınız ilişkiler gündeminize yerleşebilir. Özellikle  Borsa ve para alanlarına dayalı işleriniz varsa önemli kararlardan, uzak durun.

İkizler Burcu: Merkür, ailenizle olan ilişkilerinizde ve iletişiminizde sorunları ve yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Geçmiş dönem etkili olan konular yeniden gündeminize yerleşebilir. Emlak alım, satım, kiralama ve yer değiştirme gibi işleriniz varsa şartları çok iyi kontrol edip gözden geçirin

Yengeç Burcu: Merkür, akraba, kardeşler, komşularınız, yakın çevrenizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmaları, zorlukları hayatınıza taşıyabilir. Satış, pazarlama, yayıncılık, reklam, kısa yolculuklar, teknoloji, bilgisayar alanlarında işi olanlar bu dönem boyunca anlaşmalarına dikkat etsinler.

Aslan Burcu:  Merkür, para alışverişlerinizde, yatırımlarınızda ve parayla ilgili her tür işinizde aksilikleri, sorunları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem içinde parasal konularda imza atmamaya özen gösterin. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde yine yanlış anlaşılmalar ve farklı düşünceler etkili olacak.

Başak Burcu: Hayat evinizde gerileyen merkür, bu  dönemde kişisel görüşme ve anlaşmalarınızda aksilikler, ertelenmeler ve sorunlar yaşatabilir. Yine kariyer ve iş hayatınızda bu etkilenmeden nasibini alacak. O yüzden iletişiminizde işlerinizi birkaç kez teyit ederek ilerlemelisiniz.

Terazi Burcu: Kadersel alanınızda gerilemeye başlayacak olan merkür, geçmişte yaşananları tekrar hayatınıza taşıyabilir. Yanlış anlaşılmalar, geçmişe takılıp kalmanız, özellikle düşüncelerinizde olumsuzluklarla yüzleşmeniz sizi bu dönem boyunca etkileyecek. Bu dönem temkinli adımlar atmalısınız.

Akrep Burcu: Arkadaşlık ve sosyal çevre evinizde gerilemeye başlayacak olan merkür, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerektiğinin altını çizmekte. Sosyal çevrelerde, grupsal organizasyonlarda, özel davetlerde yanlış anlaşılmalara maruz kalabilir, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

Yay Burcu:  Merkür, iş ortamınızda her tür yanlış anlaşılmaları ve yanlış ifadeleri hayatınıza taşıyabilir. Konuşma ve görüşmelerinizi,anlaşmalarınızı birkaç hafta ertelemekte fayda olacak.Bu süreç içerisinde iş değiştirmemeli, yeni bir işe başlamamalı ve yeni kararlar almamalısınız.

Oğlak Burcu: Gelecek evinizde gerileyen merkür, yabancı ortaklı işler, seyahat, turizm, hukuk, eğitim, ticaret, medya alanlarınızda zorlanmalara ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Özellikle bu dönem seyahat edeceksiniz, bir yerlerde bir şeylerinizi unutmamaya, yanlış iletişime dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu: Ortaklaşa giderler  evinizde gerilemeye başlayacak olan merkür, bu alanlarda zorlanmaları ve aksilikleri hayatınıza taşıyacak. Bir kredi ödemeniz varsa zorlanabilirsiniz. Bu yüzden bu süreç içerisinde borç almak, vermek, vergi, kredi, prim alanlarınızda yeni kararlar almak doğru olmayabilir.

Balık Burcu: Özel ilişki evinizde gerilemeye başlayan merkür, iletişime dayalı her tür ilişkinizde yanlış anlaşılma riskini ortaya çıkaracak. Daha önce yaşanmış sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Ev değiştirmek isteyenler, bu dönem içerisinde yeni kararlar almamalı, kontrat imzalamamalılar.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; ailenize olan düşkünlüğünüz çok fazla ama çevrenize karşı sabırsız bir tutum içindesiniz. Zor koşullarda denemekten asla vazgeçmeyin çünkü siz olayları kovaladıkça şanslarınızı kendiniz yaratacaksınız. İnsanların ve özellikle karşı cinsin ilgisi hep üzerinizde olacak. Bu sene, yaptıklarınızı gözden geçirmek için iyi bir yıl olabilir. Her konuda düşüncelerinizi ifade edereken zorlanabilirsiniz. Yine de insanlara yardım etmekten kendinizi alamayacaksınız.