Advertisement

Koç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularında hem hırslı, hem de kafanıza göre davranmanız mümkün gözüküyor. Bu konudaki memnuniyetsizliğinizi, başka alanlara kanalize olarak gidermeye çalışacaksınız. Mistik konularla ilgilenmek, hayatın anlamını çözmek gibi etkileriniz yüksek olacak.

Boğa Burcu: Gözden kaçırılan detaylar ve geçmiş konular bugün özel hayatınızın gündeminde olacak. Arkadaş çevrenizle, ortak yerlerde güzel planlar yapabilir, özel hayatınızda birkaç gündür beliren olayları geri plana atmaya çalışabilirsiniz.Yine de aklınız fikriniz, sevdiğiniz insanda olacak.

İkizler Burcu: Bugün evinizde veya bulunacağınız yerlerde kendinizi meşgul edecek ve uğraşacak bir şeyler bulmakta zorlanmayacaksınız. İyimserliğinizi ve kendinize olan inancınızı elden bırakmadığınız sürece, tedirginliklerinizi dert etmenize gerek yok. Yeme, içmeyi bugün abartmayın.

Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla beraber hareket edebilir, şu son birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz gerilimleri geride bırakmayı planlayabilirsiniz. Aile hayatınızdaki sorumlulukların üzerinizde birikmesine izin vermeyin. Sosyal ortamlarda abartılı davranabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızın detayları öne çıkabilir. Gerekli bir takım hazırlıklar yapabilir, evinizle ilgili şeyleri gözden geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanları bu aralar ihmal ediyorsunuz, biraz olumlu yaklaşımla, sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün yakın çevrenizde geçmiş bir takım olaylar duygusal anlamda sizi biraz yorabilir. Geçmişi anmak veya geçmişte yaşadığınız bir olayla yeniden karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla gayet uyumlu olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün, kafanız para konularıyla meşgul olacak. Giderlerinizi ve gelirlerinizi dengelemeniz biraz zor gibi gözüküyor. Gelirlerinizde zorlanmalar, harcamalarınızda artışlar görülebilir.Hayatınıza yön verirken böyle olaylarla karşılaşmanız çok normal, biraz daha esnek olmaya çalışın.

Akrep Burcu: Bugün, kendinize ve özel isteklerinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Alacağınız ilginç haberler, heyecanlanmanıza ve ani tepkiler vermenize neden olabilir. Bu aralar hayata karşı ya çok ciddi, yada hiçbir şey yokmuş gibi rahat yaklaşıyorsunuz.

Yay Burcu: Bugün, geçmişi anmak ve geçmişte yaptıklarınız hakkında konuşmak ön planda olacak. Başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz ve bugün buna göre hareket edeceksiniz. Sosyallikten biraz uzak durmanız ve kendi içinize kapanmanız söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevrenizle güzel ve planlı hareket edecek, aranızın açık olduğu arkadaşlarınızla uygun ortamlarda bir araya gelebileceksiniz.Yine de kendi keyfiyetinize göre davranmanız, arkadaş ortamınızda bir takım tatsızlıklar yaşanmasına neden olabilir.

Kova Burcu: Bugün, ön planda ve kalabalık ortamlarda kendi isteklerinize göre harekete geçeceksiniz. Davranış değişiklikleriniz çevrenizdeki insanları şaşırtabilir. Hayatınızın keyifli taraflarına odaklanmalı ve kafa karışıklığı yaşadığınız konularda biraz daha beklemelisiniz.

Balık Burcu: Bugün seyahat ortamlarınızda veya farklı yerlerde kendinizi hareketli ve canlı hissedebilirsiniz. Sizi geliştiren ve hayata farkı açıdan bakmanıza neden olan bir çok olay yaşadınız ve artık bu olaylardan farklı anlamlar çıkarmanızın vakti geldi.Yoğun bir haftaya hazırlıklı olun.