Advertisement

Koç Burcu: Bugün sıradışı ve farklı bir gün geçireceksiniz. İş hayatınızda bazı şeyleri koordine etmek kolay olmayabilir. Özel yaşantınızda içsel stresleriniz fazla olacağından, ilişkinizden gerektiği kadar tatmin ve fayda sağlamanız imkansız gibi gözüküyor. Olayları ve şartları fazla zorlamayın.

Boğa Burcu: Bugün kendinize ayıracağınız vakitten ziyade, sevdiğiniz insanlara göre hareket edeceksiniz. Ortaya çıkacak bir ödeme veya banka konusu vaktinizin çoğunu alabilir. Çok çalışmanıza rağmen, çalışmalarınızın karşılığını yeteri kadar alamadığınızı düşünerek, bu konuyu kendinize sorun edebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün ortaklı işlerinizle kafanız meşgul olacak. Ortaklı işiniz yoksa, sevdiğiniz insanın istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz. Enerjinizi kendi hobilerinize ve alanlarınıza ayırma arzunuz, üzerinizde garip bir ikilem oluşturabilir.

Yengeç Burcu: Başkaları için çalışmak ve bu alanda hizmet vermek sizi yorabilir. Enerjinizin çoğunu ailenize harcamak isterken, sorumluluklarınız buna pek izin vermeyecek. Rahat ve özgür tavırlarınız sizi iş dahil her konuda ön plana çıkmanıza ve insan ilişkilerinde başarılı olmanıza neden oluyor.

Aslan Burcu: Bugün eğlenceli ortamlarda rahatlama isteğiniz, ailenize vakit ayırma zorunluluğunuz yüzünden sizi ikilemde bırakabilir. Ev hayatınızdan gereken tatmini sağlasanızda, bu aralar ciddi konuların adamı değilsiniz ve eğlenmeye ihtiyacınız var. Bugün vaktinizi kendinize göre ayarlayın.

Başak Burcu: Ev ve aile konularınız dünde olduğu gibi bugünden ön planda olacak. Bazı hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor ve siz bazı şeyleri ertelediğiniz için, son dakikaya kalan işler yüzünden sıkışabilirsiniz. Sinirinizi yakın çevrenizden çıkarmamaya çalışın.

Terazi Burcu: Bugün hızlı olan iletişiminiz yüzünden, kendi hayatınızda yapmanız gerekenlere odaklanamayabilirsiniz. Bir sürü işiniz yarım kalabilir. Eğer zorlukları kafanıza takmaz ve rahat tavırlar içine girerseniz, bu süreçten daha karlı çıkarsınız. İnsanları idare etmek sizi yorabilir.

Akrep Burcu: Bugün bir çok işiniz olmasına rağmen, maddi konular kafanızı kurcalayacak. Sosyal hayatınızın fazla olması yüzünden, para konusunda ipin ucunu kaçırmaya müsaitsiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskı artık geride kalmaya başlayacak ve artık rahat bir nefes almaya başlayacaksınız.

Yay Burcu: Bugün hayatınızdan oldukça keyif alacaksınız. Kendinizi bir kuş kadar özgür ve rahat hissedeceksiniz, bu rahatlığın ilişkilerinize yansımasına izin vermelisiniz. İlişkilerinizdeki sorunlar artık geride kalmaya başlıyor ve siz olayların ardındaki gerçekleri daha net bir şekilde görmeye başlayacaksınız.

Oğlak Burcu: İşleriniz konusunda şu son birkaç aydır devamlı mücadele veriyorsunuz. Bu mücadele ve rekabetçi ortamlar bugün yerini daha sakin ve geri planda konulara bırakabilir. Biraz kendinizi dinlemeye ihtiyacınız olduğunu göz ardı etmeyin ve bugün başınızdan büyük işlere kalkışmayın.

Kova Burcu: Bulunacağınız ortam veya davetlerde, yapıcı ve olumlu tavırlarınızla dikkatleri kolaylıkla üzerinize çekeceksiniz. İş ortamınızda insanlar sizi seviyor ve çevrenizden fazlasıyla destek alıyorsunuz. Önemli iş konuşmalarınızı bugün yaparsanız, ilerisi için olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün bulunacağınız kalabalık ortamlarda, vurdumduymaz ve rahat tavırlarınız, iş yaptığınız insanların hoşuna gidecek. Özel hayatınızdaki sorunlar ve yaşadığınız zorluklara geriden bakmasını bilecek, mücedeleci tavırlarınızı ön plana çıkartacaksınız. Kolay pes etmek size yakışmıyor.