Advertisement

Koç Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla veya eşinizle olan iletişiminizde sinirli ve tahammülsüz olabilirsiniz. Sizin uygulayacağınız metotlar, biraz sıradışı olabilir, çevrenizdeki insanların sizi anlamasını zorlaştırıyorsunuz. Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Boğa Burcu: Bugün, farklı ortamlar, yerler ve insanlar ilginizi çekmeye başlayacak. Normal olan şeyler sizi sinirlendirebilir, farklı ve ilginç olayların ve insanların peşinden gidebilirsiniz. İlişkiniz içinde yaratıcılığınızı arttıracak, değişik şeyler yapmak hoşunuza gidebilir.

İkizler Burcu: Bugün, ailenize karşı biraz sinirli ve gergin duruş sergileyebilirsiniz. Kafanız hızlı çalışıyor, insanların size ayak uydurmalarını beklemeyin. Ağzınızdan çıkacak beklenmedik bir söz ailenizle aranızın gerilmesine neden olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, ailenizle olan temasınızda, sinirli ve tahammülsüz davranmanız mümkün. Kendi istek ve beklentilerinize odaklanacaksınız yalnız isteklerinize göre hareket etmek kolay olmayacak. O yüzden, her zamankinden farklı biraz spontan ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla ilişkilerinizde tatminsizlik ve sorun söz konusu olabilir. Canınız pek bir şey yapmayacak ve kendinizi ağır hissedeceksiniz. Verilmiş sözleriniz veya yapmanız gerekenler gün içinde sıkıntı yaratabilir.

Başak Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Bu birkaç gün sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Arkadaş ortamlarınızda parasal konularda harcamaya müsait olacaksınız. Sevginiz çok şekil değiştiriyor.

Terazi Burcu: Bugün ortaklaşa iş hayatınızda beklenmedik oluşumlar karşısında sinirli olabilirsiniz. Bu aralar kendinize ekstradan dikkat etmeniz gerekiyor ve sizi tam zamanında hareket etmekten alıkoyan bir şey var. Şartları lehinize çevirmek için bugünü es geçmeyin.

Akrep Burcu: Bugün, aşk hayatınızda ve sosyal çevrenizde çabuk sinirlenmeye müsait olacaksınız .Gün içinde farklı ortam ve yerler, insanlar ilginizi çekmeye başlayacak. Bir seyahat sizi rahatlatabilir veya nefes almak için küçük kaçamaklarda bulunabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularında biraz sinirli ve agresif olabilirsiniz, ağzınızdan çıkacak sözcüklere, özellikle kalabalık ortamlardaysanız dikkat edin. Başkalarının yanında gereksiz yere vereceğiniz tepkiler, sonradan üzülmenize yol açabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, özel hayatınızın veya ortaklı işlerinizin detayları hayatınızda yer alacak. İş alanlarınızda, ilişkileriniz iyi olmasına rağmen bugün sizi tatmin etmeyebilir. Aşk hayatınızda keyfiniz yerinde olacak, sorunlarınızı unutmak sevdiğinizle güzel bir gece geçirin.

Kova Burcu: Bugün, iş alanlarınızda ve iletişim halinde olacaklarınızla beklenmedik gerginliklere hazır olun. Ailenize karşı sorumlulukları büyük bir istek ve keyifle yerine getirebilirsiniz. Takıntılı davranmazsanız sorunlar gözünüzde küçülecek, sakin olun.

Balık Burcu: Bugün ilişkinizdeki ayrıntılar konusunda bazı şeyleri farkedebilir ve sevdiğiniz insanın davranışlarına karşı, her zaman gösterdiğiniz toleransı gösteremeyebilirsiniz. Bu içinizde biriktirdiklerinizden kaynaklanıyor olacak. Onun dışında şanslı bir gün.