Advertisement

Koç Burcu: Bugün oluşan yeniay, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz alanınızda yeni başlangıçlarınızı ayağınıza taşıyabilir. Bu alan taşınma  alanı olduğundan, taşınmayla ilgili kararlarınız gündeme gelebilir. Özel hayatınızda sabırsız kararlardan kaçınmanız gerekecek.

Boğa Burcu: Bugün oluşan yeniay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. 15 gün boyunca bu alanda yeni başlangıç ve girişimlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bu alanda beklenmedik olaylar zaman zaman sinirinizi zıplatabilir. Acele kararlardan kaçının.

İkizler Burcu:Bugün yeniayla beraber, aşk hayatınızda, çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz bu alanlarda sabırsız davranışlara neden olabilir.

Yengeç Burcu:Bugün ev ve aile hayatınızda bir yeniay oluşuyor. 15 gün boyunca evinizle ilgili konular, aile hayatınızın detayları öne geçecek ve bu alanlarda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Yalnız  iş alanınızdaki değişimler düşüncesiz hareket etmenize neden olabilir.

Aslan Burcu: 15 gün boyunca satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, iletişimle ilgili işlerinizde yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilir, bu alanlarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik olaylar, bu alandaki kararlarınızı etkileyebilir. Düşüncesiz ve ani hareket etmekten kaçının.

Başak Burcu:Bugün oluşan yeniay, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve varsa ticaret hayatınızda yeni başlangıçlar ve kararları hayatınıza taşıyabilir..
Ödemeleriniz ve ortaklaşa para konularında beklenmedik olayların gelişmesi, kendi paranız konusunda acele ve sabırsız davranışlara sebep olabilir.

Terazi Burcu: Bugün oluşan yeniay, hayatınıza dair önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız için sizi atağa geçirebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın yaşamındaki değişimler sizin hayatınızıda etkileyecek. Sürtüşmelerden ve ortaklı işlerden kaçının veya bu alanda acele kararlar vermeyin.

Akrep Burcu: 15 gün boyunca kadersel alanınızda değişik ve nedensel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeniay diğer burçların aksine hiçbir konuda harekete geçmemeli, yaşayacaklarınızın kadersel temalar olduğunu bilmelisiniz. Sağlığınızı ve sinirlerinizi güçlü tutmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün oluşan yeniay, sosyal çevrenizde, grupsal işlerinizde ve organizasyona yönelik atılımlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınız gündeme getirebilir. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz yalnız aşk hayatınızdaki değişimler sizi fazlasıyla etkileyecek.

Oğlak Burcu: 2 hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda yeni oluşumlar, fikir ve teklifler ve önemli olaylara açık olacaksınız. Başlangıç ve kararlarınızı bugünden sonra uygulayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızdaki beklenmedik gelişmeler, sinirli ve anlayışsız tavırlar sergilemenize neden olabilir.

Kova Burcu: Bu yeniay, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınız gündeme gelebilir. Bu alanda yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki beklenmedik değişimler sinirli davranmanıza neden olabilir.

Balık Burcu: Bu yeniay, ortaklaşa maddi konular, eşinizin veya sevdiğiniz insanın parası ve mali giderler alanınızda yeni başlangıçlarınız gündeme gelebilir. Değişik ve farklı bir ay olabilir. Ödemeleriniz, harcamalarınız ve gelirleriniz arasında bazı sorunlar yaşanabilir. Acele ve ani kararlardan kaçının.